Reserveer tafel Boek kamer

Pensioen In Zicht trainingen

Header Pensioen in Zicht training bij trainingslocatie Kasteel De Vanenburg in Putten

Gast aan het woord: Reinalda Heemskerk

Over Pensioen In Zicht trainingen bij Kasteel De Vanenburg

Mei 2024

PUTTEN - Speciaal voor wie met pensioen gaat, geeft Essenburgh Training & Advies ‘Pensioen In Zicht’ trainingen. Regelmatig vinden deze trainingen plaats bij Kasteel De Vanenburg. Hierover spreken wij Reinalda Heemskerk, accountmanager bij Essenburgh.

“Met pensioen gaan is een ingrijpende verandering. Je kan er enorm naar uitkijken, maar het brengt ook onzekerheden met zich mee. Wat zijn de financiële gevolgen? Hoe zorg je voor een gezond leefritme? En hoe geef je invulling aan je tijd? Met de training staan we stil bij de veranderingen en ontdek je hoe je je pensioentijd wilt invullen”.

Houd je brein jong en gezond

“We bespreken leefritme, gezondheid, zingeving, maar ook financiële planning. Niet alleen de inkomsten veranderen, maar ook de tijd om geld uit te geven. Relaties veranderen, het contact met collega’s maakt plaats voor meer privé contacten.” Bij Essenburgh raden ze aan om de training samen met partner te volgen. “Zo kun je samen op zoek naar een goede balans,” vertelt Reinalda. “ Voor alleenstaanden is het ook mogelijk om aan iedere gewenste training deel te nemen, maar we hebben ook specifieke trainingen voor singles. Daarnaast blijft het ook belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Leren houdt je brein jong en gezond.”

Gastvrijheid is van topklasse

Waarom vinden trainingen plaats bij Kasteel De Vanenburg? Daarover raakt Reinalda niet uitgesproken: “Er zijn ontzettend veel redenen. Fantastische locatie, authentiek, historische plek, inspirerende omgeving, noem maar op. Het heeft het juiste decor om bij zo’n levensveranderende situatie stil te staan. Het is mooi, het is romantisch en het is midden in de natuur gelegen. Daarbij is de gastvrijheid bij Kasteel De Vanenburg van topklasse en kunnen deelnemers genieten van heerlijke culinaire diners.”

“Kasteel De Vanenburg is een vondst voor mensen die Putten nog niet kennen.”

Dé toplocatie voor trainingen

Voor deelnemers is het landgoed indrukwekkend. “Kasteel De Vanenburg is echt dé toplocatie voor onze trainingen. Als we een evaluatie naar de deelnemers sturen, dan weten we: bij Kasteel De Vanenburg hoeven we ons geen zorgen te maken. De locatie wordt als uitstekend of zelfs uitmuntend beoordeeld. Waar dat aan ligt? Dat is echt het totaalplaatje. De locatie zelf, maar ook net die extra’s: vooral het persoonlijke contact.”

Wat dan ook typerend is voor Kasteel De Vanenburg: “Onwijs persoonlijk contact!” antwoordt Reinalda direct. “Je kunt ervan uit gaan dat het personeel je kent en op de hoogte is van gemaakte afspraken. De lijnen zijn kort, de locatie is kleinschalig. Het is echt een combinatie van een sfeervol gebouw, intieme sfeer, natuur, karakter, historie en natuur.”

Het culinaire eten is een plus

Tijdens de trainingen ontstaan er vaak vriendschappen. Hierover vertelt Reinalda: “Je zit in hetzelfde ‘schuitje’ en dat zorgt voor een band. Vaak wordt er een Whatsapp-groep aangemaakt en wat altijd enorm gewaardeerd wordt: “Het eten! Er komen altijd foto’s voorbij van het eten. Deelnemers zijn lovend over het diner. Het culinaire eten is dan ook echt een plus!”

De ideale stop voor een wandeling of fietstocht

Reinalda komt zelf uit Harderwijk. Wat ze nog niet wist, is: “Kun je ook langskomen voor een kopje koffie?” Voor wie zich dat nog meer afvraagt: Jazeker kan dat, van maandagmiddag tot en met zaterdag is Kasteel De Vanenburg geopend en zeker ook toegankelijk voor een kopje koffie of een drankje op het terras, in het restaurant of in de brasserie. Dus: kom gerust langs!

Meer weten over...

Impressie Pensioen In Zicht training

Reinalda Heemskerk, accountmanager bij Essenburgh, het team van Essenburgh Training & Advies, deelnemers van Pensioen In Zicht tijdens de training met Kerst en een impressie van Kasteel De Vanenburg als trainingslocatie.

image
image
image
image
image

Gerelateerde verhalen