Reserveer tafel Boek kamer

‘Dineren in het restaurant? Verrassing gegarandeerd!’

Kasteel De Vanenburg Restaurant Putten
Hans & Dennis aan het woord

April 2019

Wanneer u ons restaurant binnenloopt, dan is de kans groot dat u Hans of Dennis tegenkomt. Zij dragen zorg over het diner en maken het u als gast graag naar wens.

De kaarsen worden aangestoken, lichten gedimd, muziek aan en de tafels zijn mooi opgedekt. Het is 18.00 uur, het restaurant gaat open! Hans en Dennis staan klaar om bij het restaurantbezoek een fantastische ervaring mee te geven. “Het is ons doel om boven de verwachting van de gast uit te stijgen,” vertelt Dennis. Het zit hem in de kleine dingen. Van het aannemen van de jas, het begeleiden naar de tafel tot het geven van suggesties. ‘Welke wijn wilt u drinken?” wijnkenner Hans geeft graag advies. Het bedieningsteam draagt graag bij aan de culinaire beleving. “Wij bieden graag de extra beleving door onze persoonlijke aandacht.”

De keuken levert een topproduct: ‘Dat is een feit!” stellen Hans en Dennis. Het is dan ook de meest gehoorde reactie van de gast. Wie eenmaal is verrast, kom graag weer terug! En wie nog twijfelt, omdat er voor hem nog onbekende ingrediënten of producten op de kaart staan, wordt extra verrast. De presentatie van de opgemaakte borden en de onweerstaanbare smaken dragen bij aan een complete culinaire beleving. Met gepaste trots vertellen onze gasten door: ‘Wij zijn bij De Vanenburg wezen eten!”. En voor Hans en Dennis? Het doel is geslaagd: ‘de gast loopt enthousiast de deur uit.’

Ook de kaaswagen is erg geliefd! Deze komt voor het dessert naar uw tafel toegereden. En waar Dennis heel trots op is? De huisgemaakte cocktail: Vanenburger Sunset! Vol enthousiasme vertelt hij: hij is klassiek, licht, fris en lichtfruitig. Met én zonder alcohol. Heel geschikt voorafgaand aan het diner of op het terras.”

“En bent u in het restaurant? Kijk dan zeker naar boven!” is de tip van Hans en Dennis. Het prachtige plafond maakt veel indruk. Samen met de mooie lichtinval en het uitzicht over de kasteeltuinen, maken het restaurant tot een unieke locatie. “Het prachtige licht, maakt dat elk plek in ons restaurant mooi is,” vertelt Hans over het favoriete plekje in het restaurant.

Voor wie nog niet overtuigd is, kom dan zeker even langs om de sfeer te proeven.


Contact

Wilt u een tafeltje reserveren in ons restaurant? Neem contact op via 0341-375454 of per e-mail receptie@vanenburg.nl. Wij kijken uit naar uw komst.

Gerelateerde verhalen