Reserveer tafel Boek kamer

Zaal uitgelicht: Vaeneveldtstaete

Vergaderzaal Staetenzaal DeVanenburg
Vergaderen in het midden van de prachtige natuur

Afgezonderd op het landgoed bevindt zich het complex Vaeneveldtstaete. Dit complex beschikt over een luxe uitgeruste boardroom met vaste ronde opstelling. Hier kunt u vergaderen in alle rust en afzondering, te midden van de oogstrelende natuur en mooi onderhouden tuinen van het landgoed.


Boardroom in de Staetenzaal

Bent u op zoek naar een unieke boardroom voor uw meeting? De Staetenzaal is zeer geschikt voor kleine en grote ondernemingen die op zoek zijn naar een vergaderruimte. Comfortabele stoelen, audiovisuele middelen en daglicht zorgen voor een aangenaam verblijf tijdens uw bijeenkomst. De Staetenzaal is geschikt voor groepen tot max. 33 deelnemers. Wat de insteek van de meeting ook is, bij deze boardroom bent u verzekerd van alle mogelijke faciliteiten. Zo is er gratis WiFi, zijn er audiovisuele middelen en heeft u een eigen accommodatie met ontvangstruimte tot uw beschikking.

Break-outsessie

In het souterrain van Vaeneveldtstaete bevinden zich de Amerikazaal en de Europazaal. Deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor break-out sessies tijdens de vergadering of als trainingsruimte voor maximaal 16 personen per zaal.

Van bestuursvergadering tot bedrijfspresentatie

Met een vergadering bij Kasteel De Vanenburg geeft u een mooi visitekaartje af naar uw zakelijke relaties. De locatie maakt een onvergetelijke indruk waar u medewerkers, relaties of gasten nog lang over napraten. Deze inspirerende vergaderlocatie is een perfecte plek om in een natuurrijke omgeving creatieve plannen te maken, ontwikkelingen te delen of succesvolle besluiten te nemen.

Uiteraard nemen wij graag alle zorgen uit handen en voorziet ons hospitality team u van de beste service. In het voortraject denken wij graag mee met uw wensen. Op de dag zelf wordt u volledig ontzorgd en verwend met onze onvoorwaardelijke gastvrijheid. Bent u benieuwd naar de vergaderarrangementen? Wij bespreken deze graag met u door.

Neem contact op:

Wilt u onze informatiemap ontvangen? Of wilt u direct de Staetenzaal, Amerikazaal of Europazaal reserveren? Neem contact op met onze Reserveringsmedewerkers Jacqueline of Christina via telefoonnummer 0341-375354 of e-mail reserveringen@vanenburg.nl voor informatie en beschikbaarheid.

Centraal gelegen in het land

Kasteel De Vanenburg is centraal gelegen in het land en is goed bereikbaar met de auto en per spoor. Het landgoed ligt 5 minuten vanaf de A28 (10 minuten vanaf Amersfoort) en 10 minuten lopen vanaf station Putten. Wilt u opgehaald worden? Wij horen dit graag van te horen, dan staat onze shuttle service voor u en uw gasten klaar. Het landgoed beschikt over gratis parkeerplaatsen en 8 elektrische laadplaatsen.

Gerelateerde verhalen