Reserveer tafel Boek kamer

Laatste Commissievergadering

Ontwerp zonder titel ()

Juli 2019

Donderdagavond 18 juli kwam de Commissie Ruimte van de gemeente Putten bijeen voor de laatste vergadering in de tijdelijke raadszaal Vaeneveldtstaete. Na de zomer vinden de raads- en commissievergaderingen plaats in de nieuwe raadszaal in het gerenoveerde gemeentehuis aan de Fontanusplein. Kasteel De Vanenburg bedankt de gemeente Putten voor het vertrouwen om de bijeenkomsten te faciliteren tijdens de verbouwing.

September 2018 is de renovatie van het gemeentehuis van Putten gestart. De tijdelijke locatie voor de raadszaal was gevonden op het landgoed van Kasteel de Vanenburg. “Vaeneveldtstaete is een uitstekende zaal! Een prachtige plek, midden in de natuur met audiovisuele middelen in de zaal. De catering was goed verzorgd,” vertelt Gerard Maaskant, afdelingsmanager Dienstverlening gemeente Putten. De bezoekers van de vergaderingen waren dan ook onder de indruk van de prachtige locatie.

De gemeente Putten is tot en met september nog gevestigd aan de Vanenburgerallee, in het kantoorpand gelegen naast Kasteel De Vanenburg. “Met veel plezier heeft Kasteel De Vanenburg de serie raads- en commissievergaderingen gefaciliteerd! We kijken terug op een constructieve samenwerking en wensen de raadsleden het beste toe in hun vernieuwde onderkomen,” vertelt Bernhard Baan, General Manager.

Gerelateerde verhalen