Reserveer tafel Boek kamer

Reviews

Met veel plezier en persoonlijke aandacht mogen wij dag in dag uit de mooiste bijeenkomsten faciliteren. Wij vinden het geweldig om de trainingen, congressen, presentaties, meetings, workshops, diners en beurzen tot in de puntjes te mogen verzorgen. Een aantal reacties van onze gasten delen wij graag met u.

Gemiddeld krijgt Kasteel De Vanenburg een 8,75 van de 10 voor zakelijke bijeenkomsten (op basis van 374 reviews)

Wat onze gasten vertellen...

Wat is het altijd fijn om de mooie complimenten van onze gasten terug te krijgen, van organisatoren van grote bijeenkomsten tot een secretaresse die de vergadering tot in de bijeenkomst verzorgd. Dit is wat wij iedere dag graag doen: van ieder bezoek én elke bijeenkomst een 'onvergetelijk moment' maken. En waarom doen we dit graag? Lees maar met ons mee, van deze lovende woorden krijgen wij een grote glimlach en extra motivatie om te doen waar we goed in zijn.

Onze bijeenkomst in één (of meerdere) zin(nen):

"Het restaurant is erg goed!"
Engineering

"Buitengewoon aangenaam, zeer verzorgd en zeer vriendelijk geholpen"
Dhr. Van den Broek, Betonproductenindustrie

Wij hebben een geweldige tijd gehad bij Kasteel de Vanenburg. Mede door de professionaliteit-, vriendelijkheid- en goede zorgen van de medewerkers van Kasteel De Vanenburg was het een succesvol event. Het vegetarische 5 gangendiner met heerlijke verrassende gerechten is een echte aanrader! Ontbijt- en lunchbuffet zijn ook zeer goed!
Dhr. Paap - Software

"Prachtige locatie, alles top verzorgd. Agenda wordt dagelijks doorgenomen. In pauzes wordt de zaal opgeruimd. Deelnemers waren zeer enthousiast."
Meerdaagse bijeenkomst - Trainingsbureau

"Een prachtige locatie, in het groen, fijne vergaderruimtes, behulpzaam, meedenkend personeel. Een locatie waar de facilitaire zaken top geregeld zijn. Een zeer prettig verblijf daar gehad!"
Pensioenfonds

"Bijeenkomst met lunch, vergaderruimte en BBQ. Prachtig gelegen locatie met goede voorzieningen, service-gericht en van zeer goede kwaliteit."
Mevr. Roos, Groothandel

"Het was wederom een geslaagde meeting op een prachtige locatie, afgesloten met een uitstekend diner."
Dhr. Marree, Consultancy

In één zin: een fantastische locatie om groot te denken en echt even helemaal weg te zijn!
Dhr. Van den Dool, vastgoedinvesteerder

“Een locatie met charme, wijdsheid, die een rustgevende sfeer uitstraalt. Service was vriendelijk, het personeel was behulpzaam bij kleine aanpassingen, de lunch was zeer smakelijk en was tevens aantrekkelijk opgediend!”
Mevrouw J. Ruizendaal – Onderwijs

Vanenburger Verhalen

Bekijk ook de impressies van bijeenkomsten in onderstaande Vanenburger Verhalen: van een lokale scholengemeenschap in Putten tot aan een landelijk organisatiebureau. Ze vertellen u graag hoe zij de bijeenkomst bij ons op het landgoed hebben ervaren. 

De Goudse Verzekeringen Er echt even tussenuit

IMG 0 WA000

Gast aan het woord: CNS Putten Gewoon Veluwse gastvrijheid!

CNS Putten IMG

Millipedes in the spotlight Het voelt als thuiskomen!

Ellen Adank Sandra van Ewijk Organisatiebureau Millipedes

CIP: Praten over ethiek en digitalisering "De mogelijkheden zijn oneindig!"

Oranjerie

Boeker in the spotlights TVVL

Ontwerp zonder titel ()

Laatste Commissievergadering Gemeente Putten bedankt!

Ontwerp zonder titel ()

Onze bijeenkomst in één (of meerdere) zin(nen):

“Het was mede dankzij de uitstekende faciliteiten voor ons een erg geslaagde bijeenkomst. De kwaliteit van de zalen, de hotelkamers, de service en de catering zijn zonder meer ‘goed tot zeer goed’ te noemen!”
De heer E. de Baar – Gezondheidszorg

“De locatie is werkelijk prachtig, zeker met een zonnetje erbij: de lunch was uitstekend en met name ook de gastvrijheid! Dit alles heeft er mede toe bijgedragen dat de bijeenkomst prima is verlopen.”
Mevrouw E. van Essen – Detailhandel

“Perfecte gastvrijheid, mooie zalen en prachtige entourage.”
Mevrouw T. Overkamp – Projectmanagement congressen

“Prima. Prijs en kwaliteit zijn in een uitstekende verhouding. Medewerkers zijn vriendelijk. Omgeving is prettig. Schone kamers en heerlijk eten.”
Mevrouw M. Bos – Financiële dienstverlening

“Zeer geslaagde bijeenkomst, goede en vriendelijke bediening. Mooi lunchgerecht.”
Mevr. Zijderveld

“Prettig en professioneel personeel. De communicatie verloopt altijd snel en goed. Daarnaast is het een prachtige, unieke en veelzijdige locatie.”
Mevrouw I. Blom – Overheid

“Prachtige inspirerende locatie met een ruime vergaderzaal, die tijdens de hitte goed koel bleef. Goede verzorging, de lunch was goed verzorgd en kwalitatief goed.”
De heer A. van Dijk – Zakelijke dienstverlening

Welkom voor een rondleiding!

KasteelDeVanenburg vanuitdelucht boogfoto

Wij nodigen u uit langs te komen om onze mooie locatie eens met eigen ogen te bekijken. Neem gerust contact op met onze reserveringsmedewerkers voor een programma op maat. Hopelijk tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!


Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel 0341 37 54 54