Reserveer tafel Boek kamer

Ouderwetse verwennerij
in onze gezellige bar

Grand Café Kasteel De Vanenburg Putten

Ontdek de mogelijkheden van ons Grand Café. Het Grand Café met de gezelligste bar is een ruimte om de dag sfeervol te starten of af te sluiten. Deze ruimte geeft de garantie voor ouderwetse verwennerij en gezelligheid. Geschikt voor maximaal 60 personen, maar in combinatie met Klein Vanenburg is er nog veel meer mogelijk.

Iets te vieren?

Viert u een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum, kraamfeest of een verjaardag? Het Grand Café is dé locatie voor een intiem en gezellig samenzijn. Deze ruimte wordt ook veel gebruikt tijdens bruiloften. Bijvoorbeeld na afloop van een receptie of diner.

Zakelijke borrel

Zowel persoonlijke als zakelijke groepen zijn vaak te vinden in deze bar. Het Grand Café is uitermate geschikt om voor of juist na een bijeenkomst te netwerken of gezellig bij elkaar te zijn op een sfeervolle wijze.

Bent u met meer dan 60 personen?

Doordat het Grand Café is gelegen in Klein Vanenburg, is er ook een toegang naar andere de zalen. Klein Vanenburg is een schitterende gerenoveerde boerderij-complex met de volgende ruimtes:

Door de ruimte te combineren met bijvoorbeeld de naastgelegen Tuinzaal of Tuinterras maakt het een aantrekkelijke ruimte voor een receptie of samenkomst voor grotere groepen (tot maximaal 300 gasten). Klein Vanenburg is multifunctioneel. Ook een barbecue of buffet kan hier plaatsvinden. Bij mooi weer kunnen de deuren van het Tuinterras open. Waarbij u en uw gasten kunnen genieten van het prachtige weer.

Alvast een klein voorproefje

Proef alvast een beetje van de sfeer op Kasteel De Vanenburg. Hieronder ziet u foto's van het Grand Café.

image
image
image
image
Christina en Jacqueline Team Reserveringen

Meer informatie?

Denkt u na over een feestelijke of zakelijk bijeenkomst bij Kasteel De Vanenburg? Neem gerust contact met ons op voor een programma op maat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en denken graag mee met uw wensen.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0341 – 37 53 54 of het contactformulier onderaan de pagina in te vullen. Hopelijk tot ziens bij Kasteel De Vanenburg!