Reserveer tafel Boek kamer

Trouwlocatie Veluwe

trouwen bij Kasteel De Vanenburg

Zijn jullie op zoek naar een romantische trouwlocatie op de Veluwe waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Vanaf de eerste blik tot aan de huwelijksovernachting, alles is mogelijk op ons 17e-eeuwse landgoed. Zowel burgerlijk huwelijk, kerkelijke inzegening, aansnijden van de bruidstaart, proosten met prosecco, lunch, diner en ontbijt. Kasteel De Vanenburg is een exclusieve en romantische trouwlocatie in Putten die jullie wensen met alle liefde laat uitkomen.

Altijd al gedroomd om te trouwen op een romantische locatie? Jullie gehele trouwdag is mogelijk op één locatie. Iedereen kan volop genieten van de sfeer, service en activiteiten. Alles op één locatie, dat is niet alleen voor uw gasten prettig, ook voor u als bruidspaar erg fijn. Zo kunnen jullie ontspannen genieten van de dag van jullie leven!

"Samen plannen maken voor die ene mooie dag!" Maak kennis met Melissa

Melissa verhalenoverzicht

Trouwen op het kasteel in de winter Winterbruiloft

 000 00 o

Trouwlocatie in Putten

Zijn jullie op zoek naar een romantische trouwlocatie op de Veluwe om de dag van jullie leven te vieren? Bij Kasteel De Vanenburg genieten jullie samen met jullie gasten van een schitterende ambiance en goede service. Alle zorg wordt uit handen genomen.

Door de grootte van ons landgoed, de diversiteit aan ruimtes en de schitterende kasteeltuinen is jullie gehele bruiloft, van begin tot einde, mogelijk op ons 17e-eeuwse landgoed.


00

Waarom trouwen op de Veluwe?

Op de mooiste dag van jullie leven willen jullie uiteraard alleen maar genieten. Door te trouwen bij Kasteel De Vanenburg, de trouwlocatie in Putten, genieten jullie samen met jullie gasten van de unieke sfeer op ons landgoed. Door te kiezen voor een romantische trouwlocatie op een kasteel, genieten jullie van de grootte van ons landgoed, met sfeervolle historische (trouw)zalen en in onze schitterende kasteeltuinen.

Trouwen op de Veluwe

Kasteel De Vanenburg is een officiële trouwlocatie van de gemeente Putten. Het voordeel van onze trouwlocatie op de Veluwe is, dat deze zo centraal in het land ligt. Ideaal voor ons gasten wat verder moeten reizen of vanuit alle uithoeken van het land komen.

Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden in onze Van Pallandtzaal of bij mooi weer bij onze theekoepel. Eén ding is zeker: jullie liefdevolle jawoord komt op onze romantische trouwlocatie op de Veluwe fantastisch tot zijn recht.

Trouwlocatie met overnachting

Maak jullie bruiloft compleet met een verzorgde overnachting in één van onze suites. Onze Superior Suite, is de grootste kamer en beschikt over een slaapkamer met kingsize bed, een luxe badkamer met bad en aparte douche, een zitkamer en airconditioning. Een aanrader voor jullie is: ons bruidsarrangement! Bij aankomst staat er champagne in jullie kamer klaar, zodat jullie nog een toost samen kunnen uitbrengen. De volgende ochtend verzorgen wij een smakelijk ontbijt op de kamer. Zo kunnen jullie echt nagenieten van jullie bruiloft.

Ook denken wij graag mee met jullie gasten. In totaal hebben wij 48 luxe hotelkamers- en suites op het landgoed. Zij kunnen na de feestavond ook genieten van een prinsheerlijke overnachting.


Welke vragen stellen aan een trouwlocatie?

Tot het jawoord zijn er allemaal dingen die geregeld moeten worden. Genoeg te doen, maar geen paniek. Wij denken heel graag mee met jullie persoonlijke wensen. Wil je goed voorbereid op pad gaan voor jullie kennismakingsgesprek? Via onze online offertetool kun je alvast een indruk krijgen van alle mogelijkheden en de prijzen. Verzamel gerust jullie vragen, zodat wij tijdens ons kennismakingsgesprek met jullie mee kunnen denken om de dag van jullie dromen te verzorgen.

Geliefdfotografie

Proef de sfeer zelf op ons landgoed tijdens een rondleiding

Bruid Stephanie op de rode loper bij trouwlocatie Kasteel De Vanenburg

"Tijdens een vrijblijvende rondleiding laat ik jullie alle mogelijkheden en zalen zien. We bespreken jullie ideeën en bekijken samen hoe we een onvergetelijke invulling kunnen geven aan de dag van jullie leven."

Melissa Ruitenberg

Bel 0341 37 54 54