Reserveer tafel Boek kamer

"Samen plannen maken voor die ene mooie dag!"

Melissa header

oktober 2020

Voor wie trouwplannen heeft bij Kasteel De Vanenburg, is huwelijksspecialiste Melissa Ruitenberg-Kroon een bekende.  Vanaf het allereerste contactmoment tot aan de grote dag heeft zij contact met bruidsparen. “Ik vind de afspraken met bruidsparen het allerleukste,” vertelt zij. “Om samen de wensen door te spreken, die éne mooie dag te plannen en ervoor te zorgen dat deze helemaal naar wens is.”

“Bij ons kan de hele bruiloft op één locatie plaatsvinden. Het bruidspaar, maar ook de gasten, hoeven zich niet meer te verplaatsen. En dat vinden ze vaak erg prettig,” vertelt Melissa. “Het is ook mogelijk om bij ons te overnachten. Dit in combinatie met een kasteel, dat maakt onze locatie echt uniek. Daarbij is het ook mogelijk om op onze locatie kerkelijk te trouwen. Eén van de redenen waarom bruidsparen vaak voor onze locatie kiezen.”

En elk bruidspaar viert z’n dag weer anders. Niet alleen het bruidspaar kan optimaal genieten tijdens hun dag, Melissa geniet mee van de kleine momenten: “Ik vind de persoonlijke details van een bruiloft echt mooi, zoals een persoonlijke speech tijdens de ceremonie, de details en aankleding op de dag zelf. Of die hele positieve review na een bruiloft. Daar doe ik het uiteindelijk voor!” Zo reageerde een bruidspaar onlangs: “Melissa was heel meedenkend, vriendelijk en reageerde snel. We hadden vooraf al een heel goed gevoel over onze bruiloft en veel vertrouwen in haar. Onze bruiloft was een groot succes! Wij danken het team van Kasteel De Vanenburg, deze locatie kunnen wij zeker aanraden!”.

Voor fotografen is er inspiratie genoeg in de kasteeltuinen. “De mooiste fotoplekjes vind ik die in de lange bomenlaan richting de hotelkamers, vooral als de zon tussen de bomen komt. Of op één van de bruggetjes over de gracht.”

Het ja-woord kan zowel buiten als binnen gegeven worden. Dit kan binnen in de Van Pallandtzaal of buiten bij de Theekoepel. Ook in de Oranjerie kan getrouwd worden, deze zaal is voor het burgerlijk huwelijk en de kerkelijke bevestiging een ideale plek.De feestavond vindt vaak plaats in Klein Vanenburg, de voormalige boerderij buiten de kasteelgracht. “Het mooie is dat elk onderdeel van de dag weer op een andere plek gehouden kan worden,” vertelt Melissa. “Zo beleef je elke ruimte weer anders, zonder dat men ervoor hoeft te reizen.”

Ook het culinaire gedeelte wordt op de wensen afgestemd. “Zo hebben wij een (luxe) broodjeslunch, meergangen diner, walking dinner, smakelijk buffet of een luxe barbecue,” vertelt Melissa. “Het toostmoment met prosecco, of dit nu na de ceremonie is of tijdens de feestavond, maakt de dag vaak compleet!”

Wie blijft overnachten kan gebruik maken van een overnachting in onze romantische suite. “Dit kan ik echt aanraden!” vertelt Melissa.“Bij het bruidsarrangement staat de champagne in de kamer klaar. En de volgende ochtend kan het bruidspaar nog even romantisch nagenieten van hun dag tijdens een uitgebreid ontbijt op de kamer!”

Meer weten over onze trouwlocatie? Kijk verder op onze huwelijkspagina.

Gerelateerde verhalen