Reserveer tafel Boek kamer

Driemaal feest voor familie Veldhuizen

Familie Veldhuizen header

Een locatie om feest te vieren: “Mooier kunnen wij niet bedenken!”

Regelmatig is het feest bij Kasteel De Vanenburg, wanneer wij gasten mogen ontvangen voor een bruiloft, verjaardag of bijzonder jubileumjaar. Zo mochten wij ook de heer en mevrouw Veldhuizen uit Putten ontvangen. Dit jaar vierde het echtpaar de 80e verjaardag van beiden én dat zij 55 jaar zijn getrouwd. Driemaal een bijzondere gebeurtenis. Samen met de familie vierde echtpaar Veldhuizen dit met een borrel op het terras, gevolgd door een 4-gangendiner in de Serre en een overnachting met ontbijt.

Op een mooie zomeravond kwam de familie bijeen. “Het was bijzonder om de hele familie bij elkaar te hebben. En het weer zat ook mee,” vertelt mevrouw Veldhuizen enthousiast. Na een regenachtige week was het de eerste droge dag. Zo konden de heer en mevrouw Veldhuizen hun gasten buiten ontvangen op het terras. Hier genoten ze van een heerlijk glaasje prosecco met amuses. In de Serre vond het 4-gangendiner plaats. “We hebben zo genoten van de gerechten aan de mooie ovale tafel!”


Totaal verrast

25 jaar geleden kwam het echtpaar op uitnodiging voor het eerst op Kasteel De Vanenburg. Daarna zijn ze nog regelmatig teruggeweest voor een (zakelijke) reünie of een diner. Dat men tegenwoordig ook gewoon binnen mag komen voor een kop thee, dat vindt mevrouw Veldhuizen ‘heel erg leuk’. “Mijn zus was ook helemaal verrast over deze prachtige locatie. Ze is eerder in de omgeving op vakantie geweest, maar deze plek had ze nog niet ontdekt.”

Niet alleen de zus van mevrouw Veldhuizen was verrast, ook de overige gasten stonden met hun mond open van verbazing. “Wat is het hier mooi!” De 15-jarige kleindochter was meteen overtuigd: “Ik ga hier later trouwen!”, maar daar mocht ze van haar moeder nog even mee wachten.


Het zit hem in de kleine dingen

“Zó leuk,” vertelt mevrouw Veldhuizen. “Mijn zwager werd vanaf de hotelkamer met een golfkar naar het terras gereden. Hij is niet zo goed ter been, dus deze service was echt een uitkomst!”

De extra’s maakten de dag erg goed georganiseerd en dat zat vaak in de kleine dingen, zoals tafelschikkingkaartjes die op tafel werden gezet en de felicitaties op de menukaart. “Die details van de bediening, dat stellen wij zeer op prijs,” vertelt de heer Veldhuizen.


Ieder had zijn eigen taak

Voor het wijnarrangement werd de hulp van zoonlief ingeschakeld. “Hij is erg geïnteresseerd in wijnen en heeft daarom op basis van de wijnkaart bijpassende wijnen uitgekozen. Zo had ieder zijn eigen taak”, vertelt de heer Veldhuizen vol trots. “Onze dochter was ceremoniemeester, onze zoon verantwoordelijk voor de wijnen en onze kleindochters zaten er om mooi te zijn.”

Een aantal gasten bleef overnachten in de hotelkamers. Het echtpaar ging na het diner met de taxi naar huis. “Wij wonen in de buurt, maar we hoorden dat het ontbijt erg lekker was.” En ook de parkwandeling door de tuinen viel goed in de smaak. “Erg leuk om zo’n informatieve wandeling te maken en tegelijkertijd te genieten van de prachtige tuinen.”


Alles overtreffend

“Een mooiere locatie om feest te vieren? Die kunnen wij niet bedenken!” vertelt echtpaar Veldhuizen vol overtuiging. “Kasteel De Vanenburg overtreft echt alles.” Daarom krijgt de totaalbeleving een dikke 9. “Het was een onvergetelijke avond!”

Gerelateerde verhalen