Reserveer tafel Boek kamer

Opening Brasserie de Hoeve

Brasserie supervisor

Vernieuwde Brasserie De Hoeve opent haar deuren op landgoed Kasteel De Vanenburg

Putten, [07.07.2023]

Kasteel De Vanenburg kondigt met trots de opening aan van Brasserie De Hoeve, een nieuwe eet- en drinkgelegenheid in het prachtig gerenoveerde boerderijcomplex Klein Vanenburg. Met zijn idyllische ligging op het landgoed biedt Brasserie De Hoeve een ontspannen en toegankelijke sfeer, ideaal voor de hotelgasten, zakelijke groepen en andere gasten die willen genieten van een heerlijk diner of borrel.

Brasserie De Hoeve, voorheen bekend als het Grand Café op Kasteel De Vanenburg, heeft een complete make-over ondergaan om een gezellige en eigentijdse ervaring te bieden aan bezoekers. De brasserie verwelkomt gasten op dinsdag tot en met zaterdag zowel binnen als buiten op het zonnig terras. Of het nu gaat om een gezellige borrel na een fietsrit door de prachtige Veluwe of een smakelijke daghap met collega’s of je gezin, Brasserie De Hoeve is een plek om te genieten van elk samenzijn.

Het landgoed Kasteel De Vanenburg, gelegen in het schilderachtige Putten, is een historisch 17e-eeuws landgoed dat bekend staat om zijn prachtige omgeving en uitstekende faciliteiten. Naast de nieuwe brasserie heeft het landgoed een aantal verschillende vergaderruimtes, een luxe hotel en een culinair hoogstaand restaurant.

"We zijn verheugd om Brasserie De Hoeve te openen en gasten kennis te laten maken met deze sfeervolle en laagdrempelige bestemming op ons landgoed", aldus Bernhard Baan, General Manager van Kasteel De Vanenburg. "Met ons vernieuwde concept creëren we een ontspannen en gastvrije sfeer waar gasten rustig kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes in een schitterende omgeving. We hebben gemerkt dat sommige hotelgasten, vooral tijdens de tweede avond van hun verblijf, graag genieten van een informele setting als aanvulling op ons fine-dining restaurant.”

De opening van Brasserie De Hoeve is een waardevolle toevoeging aan Kasteel De Vanenburg als bestemming voor onvergetelijke momenten in een historische en natuurrijke omgeving. Het team van Kasteel De Vanenburg nodigt iedereen van harte uit om de nieuwe brasserie te komen ontdekken en te genieten van de gastvrijheid op het prachtige landgoed.

Brasserie De Hoeve

Onze vernieuwde brasserie heeft haar deuren geopend

image
image
image
image
image
image
image
image

Gerelateerde verhalen