Reserveer tafel Boek kamer

Trouwlocatie Putten onvergetelijke trouwdag kasteel de vanenburg

Trouwlocatie Putten

Geniet en beleef jullie huwelijksdag op onze trouwlocatie Putten!

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Jullie huwelijksdag is de mooiste dag van jullie leven. Trouwen op een kasteel maakt deze trouwdag pas echt onvergetelijk! De gehele dag moet perfect en volledig aan jullie dromen voldoen. Bij Kasteel De Vanenburg is alles op één locatie mogelijk. Zo kunt u ontspannen genieten van uw droombruiloft op onze romantische trouwlocatie in Putten!

Dé trouwlocatie in Putten

Kasteel De Vanenburg is een unieke trouwlocatie in Putten. Kasteel De Vanenburg staat op een 17e-eeuws landgoed, waar de authentieke details bewaard zijn gebleven. Dit maakt jullie trouwlocatie extra speciaal! In ons kasteel bevinden zich diverse geschikte sfeervolle zalen voor een receptie of bruiloftsfeest. Zowel het burgerlijk huwelijk als het kerkelijk huwelijk kunnen volledig gevierd worden op het kasteel. Op ons landgoed vindt u daarnaast de accommodatie ‘Klein Vanenburg‘, gelegen in de voormalige hoeve van het landgoed. Klein Vanenburg is zeer geschikt voor een feestavond voor een groot gezelschap. Klein Vanenburg beschikt over een Grand Café, Tuinzaal, Tuinterras en het Groot Auditorium. De capaciteit van deze voormalige hoeve bedraagt ongeveer 300 personen, maar is voor een kleinere gezelschap ook anders in te delen. Grenzend aan de hoeve bevindt zich een groot terras waar jullie gasten bij mooi heerlijk in het zonnetje kunnen genieten van een hapje en een drankje. In het Groot Auditorium is er ruimte voor een muzikale invulling in de vorm van bijvoorbeeld een band of een DJ.

Overnachten op het kasteel

Kasteel De Vanenburg bevat 48 hotelkamers en -suites, die verspreid zijn over 4 hofjes op het landgoed. Op deze wijze kunnen jullie, eventueel met bruiloftsgasten, na jullie romantische dag overnachten op het landgoed. Met het bruidsarrangement staat er bij aankomst in de suite champagne voor jullie klaar. De volgende ochtend kunnen jullie genieten van een uitgebreid en smakelijk ontbijt op de kamer. Wij zorgen graag voor een bijpassende afsluiting van jullie speciale dag.

Receptie- en feestarrangementen

Voor zowel een receptie als een feestavond hebben wij diverse arrangementen. Benieuwd naar de mogelijkheden op onze trouwlocatie in Putten? Maak een offerte van jullie huwelijksdag of neem contact op met Melissa Ruitenberg-Kroon. Zij helpt jullie graag met een passende en persoonlijke invulling voor jullie feest of bruiloft.

Geef elkaar het ja-woord op onze unieke locatie

Jullie liefdevolle ja-woord komt op onze romantische trouwlocatie fantastisch tot zijn recht in één van onze sfeervolle zalen.

Proef de sfeer zelf op ons landgoed tijdens een rondleiding

Bruid Stephanie op de rode loper bij trouwlocatie Kasteel De Vanenburg

"Tijdens een vrijblijvende rondleiding laat ik jullie alle mogelijkheden en zalen zien. We bespreken jullie ideeën en bekijken samen hoe we een onvergetelijke invulling kunnen geven aan de dag van jullie leven."

Melissa Ruitenberg

Bel 0341 37 54 54