Bekijk Klein Vanenburg Neem contact op

AV & techniek upgrade in Klein Vanenburg

Header Klein Vanenburg evenementenlocatie midden Nederland Kasteel De Vanenburg Putten

Putten, november 2023

Door gastvrijheid en het bieden van service, willen we graag een unieke beleving bieden tijdens iedere bijeenkomst, maar ook op audiovisueel gebied zetten we een stapje extra. Met de nieuwste techniek is Kasteel De Vanenburg weer voorzien van het modernste gemak. Zo kunt u tijdens een bijeenkomst op ons landgoed een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw deelnemers.

Onze accommodatie Klein Vanenburg heeft recent een AV-upgrade gekregen. Onze grootste zaal is nu voorzien van een nieuwe beamer. Dit is een laserbeamer met een resolutie van 4K en geeft een helder een haarscherp beeld tijdens uw presentatie. De geluidsinstallatie via de speakers van Bose zorgt voor verrassend geluid. Dit in combinatie met onze hand of reverse microfoons zorgt ervoor dat iedereen in de zaal de spreker goed kan verstaan. De muziek is ook via bluetooth te bedienen.

Een verzorgde presentatie

De presentatieschermen zorgen met de hoge resolutie (4K) en grootte (65-inch) voor een verzorgde presentatie. Zowel in het Groot Auditorium en de Tuinzaal zijn de schermen vervangen. De schermen kunnen afzonderlijk van elkaar bediend worden, met bijvoorbeeld een programma of logo in de hal van Klein Vanenburg en een presentatie in de zaal. Ook in de zaal kan zowel het projectiescherm als de schermen afgezonderd van elkaar een presentatie draaien. Het biedt nieuwe creatieve mogelijkheden, zoals een beursvloer in de Tuinzaal met schermen in plaats van gedrukte banners. Ook de onzichtbare techniek heeft een upgrade gehad, zo zijn de kabels opnieuw getrokken om de techniek met de nieuwste snufjes mogelijk te maken.

Zorgen uit handen geven

Voor wie technische kennis in huis heeft, kan zich tijdens een bijeenkomst redden in de techniek-hoek, waar met een iPad de mogelijkheden te bedienen zijn. Toch raden wij vaak aan om technische assistentie bij uw bijeenkomst te boeken, zodat u deze zorgen uit handen kunt geven. We werken hiervoor samen met onze partner AVC.

Met eigen ogen bewonderen?

Groot Auditorium is geschikt voor bijeenkomsten tot 300 personen. Dat maakt Kasteel De Vanenburg samen met haar centrale ligging en unieke ambiance tot een ideale locatie voor bijeenkomsten en congressen. Wilt u de locatie met eigen ogen bewonderen? Neem contact met ons op voor een rondleiding via ons contactformulier, e-mail reserveringen@vanenburg.nl of telefonisch via 0341-375454. Graag tot ziens op ons landgoed!

Gerelateerde verhalen