Reserveer tafel Boek kamer

Drie jaar op rij in de Lekker500

IMG

Drie jaar op rij in de Lekker500

De editie van 2021

Ons restaurant staat opnieuw in de Lekker500! De editie van 2021 lag afgelopen dinsdag in de winkel. Dit is elke keer weer een spannend moment. Voor deze editie gingen tientalle anonieme inspecteurs opnieuw de straat op om honderden restaurants te beoordelen. We zijn enorm dankbaar dat we tussen het rijtje met 500 lekkerste restaurant van Nederland mogen staan. Trots op ons team!


Lekker500

Kasteel De Vanenburg krijgt in de Lekker500 de volgende beoordeling:

” Restaurant De Vanenburg maakt onderdeel uit van het gelijknamige kasteel, dat tevens een hotel en een conferentiecentrum omvat. Het klassiek ingerichte restaurant is in de serre aan de achterzijde van het kasteel gelegen en het glas-in-loodplafond en het uitzicht over de 17e eeuwse prachtige bomentuin geven cachet.

Chef Richard Broersma en zijn equipe hebben een hoge standaard en koken op Franse leest met seizoensgebonden producten. De wijnkaart is uitgebreid en ingedeeld op kleur. Vooraf tartaar van zeebaars met dashisaus, komkommer en wasabi. Een elegant en fris gerecht dat beeldschoon wordt opgediend. Wij vervolgen met uitstekend gebakken scholfilet met een klassieke volle en rijke beurre blanc. groene asperges, venkel, tomaat en saffraanrijst. De vegetarische curry met jackfruit en yoghurtsaus is goed maar oogt wat minder aantrekkelijk. Verrukkelijk is het dessert van yoghurtijs met appelhangop en meringue.

In het glas walst een naadloos aansluitende Franse dessertwijn. Pacherenc du Vic- Bilh. Aandachtspunt: de bediening mag wat meer kennis van het gebodene opdoen.”


Restaurant te Putten

Bent u  ook benieuwd naar onze mogelijkheden op culinair gebied? Wij verwelkomen u graag bij ons op het landgoed!

Gerelateerde verhalen