Reserveer tafel Boek kamer

Kasteel De Vanenburg: "Uniek en indrukwekkend"

Website banner Kasteel De Vanenburg front office hart van het kasteel

Februari 2024

Maak kennis met: Femke

Afgelopen januari heeft onze collega Femke van ‘t Veld de nieuwe rol als Front Office Manager vervuld. Als u het hart van het kasteel betreedt, is de kans groot dat u haar treft. “Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk.” Samen met het Front Office team zorgt ze dan ook voor een prettig verblijf voor onze gasten in het hotel, restaurant of elders op het landgoed.

“Mijn allereerste kennismaking met de Front Office was tijdens een snuffelstage en aansluitende stageperiode in het 1e jaar van mijn opleiding,” vertelt Femke. Afgelopen zomer keerde zij terug op ons 17e-eeuwse landgoed. Eerst als Front Office medewerker en sinds afgelopen januari in de rol als manager. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het creëren van een onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

Direct welkom

“Tijdens mijn stageperiode kreeg ik een hele goede indruk van Kasteel De Vanenburg,” vertelt Femke. “Het was een snelle keuze om weer te solliciteren. Vanaf de eerste dag voelde ik me direct welkom. Het was fijn om eerst als collega bij de Front Office te beginnen, om collega’s en de manier van werken eerst rustig te leren kennen. De rol als manager is voor mij nieuw, maar voelt erg vertrouwd.”

Uniek en indrukwekkend

De unieke uitstraling van het kasteel, gecombineerd met gastvrijheid, maken Kasteel De Vanenburg tot een bijzondere plek. “De aankomst alleen al vind ik indrukwekkend, het gebouw, de fonteinen en de grachten. Gisteren liet een gast een prachtige foto zien van het landhuis met de weerspiegeling in het water. Dat vind ik zó gaaf om te zien!” vertelt Femke,

"Persoonlijk contact met de gasten vind ik erg belangrijk," benadrukt Femke. "We omarmen de nieuwste technologieën, maar verliezen onze service en het persoonlijke contact niet uit het oog.”

Bekijk meer

Kasteel De Vanenburg
Femke van 't Veld

Front Office Manager

Gerelateerde verhalen