Bekijk arrangementen Kerstdiner reserveren?

Kerstdiner

Header kerstarrangementen 0

Een culinaire Kerst

Maak deze Kerst extra bijzonder en laat u volledig ontzorgen met een kerstdiner op Eerste of Tweede Kerstdag bij Kasteel De Vanenburg. Geniet van de sfeervolle ambiance en een exclusief 5-gangen kerstdiner. Mogen wij u in de watten leggen tijdens de feestdagen?


5-gangen kerstdiner:


Dutch Yellowtail / gerookte paling / aardappelpoffertje / bieslook / oscietra kaviaar

***

Fazant / zuurkool / appel / ganzenlever

***

Ravioli / Vacherin Mont d’Or / truffel

***

Kalf / polenta / oerbiet / gebrande ui / rode wijn

***

Schuimgebak / hazelnoot / passievrucht / koffie / donkere chocolade

***

Koffie/thee / friandiseskindermenu


Zalm / poffertje / crème fraîche

***

Runderbouillon / omeletreepjes / bieslook

***

Ravioli paddenstoel

***

Biefstukje / dikke friet / spinazie / roomsaus

***

Sorbet chocolade / rood fruit / bros chocolade


Feestelijk ontvangst

De ontvangst is tussen 18.00 uur en 19.00 uur waar wij een heerlijk aperitief serveren om de avond feestelijk te openen. Na het aperitief geniet u van het uitgebreide culinaire 5-gangendiner, inclusief amuses en koffie/thee met friandises à € 140,00 p.p.

Vanzelfsprekend te reserveren met een bijpassend wijnarrangement (incl. tafelwater) voor € 49,50 p.p. of BOB-wijnarrangement (incl. tafelwater) voor € 25,00 p.p. samengesteld door onze eigen maître.


Reserveren?

Mogen wij een plekje reserveren voor u en uw gezelschap om bij ons aan te schuiven? Reserveren kan via onderstaande knop 'tafel reserveren', telefonisch via 0341-375454 of per e-mail info@vanenburg.nl.

Graag horen wij tijdig van u, om teleurstelling te voorkomen. Ook eventuele specifieke allergenen noteren wij bij voorhand zodat onze keuken u een passend alternatief kan bieden. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op.


Overnachten tijdens Kerst

Wilt u uw kerstdiner combineren met een overnachting? Wij hebben speciaal voor deze gelegenheid kerstarrangementen samengesteld. Of u nu op Eerste of Tweede Kerstdag verblijft, laat u volledig ontzorgen bij ons op het landgoed.