Vraag een offerte aan Contact opnemen
Proost festiviteit groep feest header

Festiviteit

Prinsheerlijk genieten op ons 17e-eeuwse landgoed

Kasteel De Vanenburg is voorzien van alle denkbare moderne faciliteiten. U wordt op ons 17e-eeuwse landgoed gastvrij verwelkomd voor een jubileum, reünie, feest, concert of een andere bijeenkomst.

Van Pallandtzaal Kasteel De Vanenburg

Word verrast door onze sfeervolle zalen & ruimtes

Waan uzelf in de 17e-eeuwse sferen en laat u en uw gasten volledig in de watten leggen. Van een kopje koffie met gebak tot een gezellige borrel of van een culinair diner tot aan een smakelijk buffet. Uw gelegenheid wordt tot in de puntjes en met persoonlijke aandacht verzorgd.

Wij denken graag mee over de invulling van uw dag. Een buffet in de Van Essenzaal, een high tea met uitzicht over de kasteeltuinen of een intiem diner in de Serre. Of wat dacht u van een heerlijke lunch in de Van Pallandtzaal en aansluitend een concert in de Oranjerie?

Voor elke gelegenheid de geschikte locatie

In het kasteel en de bijgebouwen bevinden zich diverse zalen: van vergaderzaal, feestgelegenheid tot dinerruimte.

Ook voor grote groepen

Bent u met een groot gezelschap? Dan is het Groot Auditorium in Klein Vanenburg een geschikte zaal voor uw jubileumreceptie of -feest. In combinatie met de overige zalen is er plek voor 50 tot maximaal 275 gasten.

Bij mooi weer kunt u samen met uw gasten genieten van een heerlijke borrel op het terras. Kiest u voor de barbecue, dan biedt het overdekte terras bij Klein Vanenburg uitkomst.

Bas Uijlings fotografie 00

Familie van tuinbaas Noordanus "Alles viel op z'n plek!"

image0

Driemaal feest voor familie Veldhuizen "Mooier kunnen wij niet bedenken!"

Familie Veldhuizen

Gast aan het woord: CNS Putten Gewoon Veluwse gastvrijheid!

CNS Putten IMG

De zonnetjes van het ontbijt "Altijd vrolijk, vriendelijk en beleefd!"

FB  Aline en Petra
Kasteel De Vanenburg

Blijven overnachten?

Wilt u nog langer genieten van de gastvrijheid en het prachtige landgoed? Wij hebben 48 luxe hotelkamers en -suites voor u en uw gasten. Geniet de volgende ochtend samen met uw familie of vrienden van een heerlijk uitgebreid ontbijt op het kasteel.

Een feestelijk jubileum op een authentieke locatie, volledig ontzorgd inclusief onvoorwaardelijke gastvrijheid, wie wil dat nu niet?

Proef de sfeer op ons landgoed

Vanenburg Putten   Foto van Roos ()   verkleind

De datum voor jullie festiviteit alvast vastleggen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Willen jullie graag meer informatie? Dan bespreken we graag jullie ideeën en bekijken samen hoe we een onvergetelijke invulling kunnen geven aan jullie dag.

Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel 0341 37 54 54