Reserveer tafel Boek kamer

Wij willen verwachtingen overtreffen door persóónlijke aandacht!

Desmond header

Maak kennis met: Desmond Ruitenbeek

September 2019


Wanneer u het kasteel binnenkomt, dan is de kans groot dat u Desmond Ruitenbeek tegenkomt. Als Hospitality Manager, ook wel gastheer van het kasteel, is hij overal aanwezig. Op het ene moment ontvangt Desmond een groep in het restaurant, het volgende moment coacht hij het personeel en dan heeft hij een afspraak met een leverancier. Als mensenmanager legt hij verbindingen voor gast én medewerker.

De basis van zijn werk is: een totaalbeleving aan de gast meegeven. “Ik wil graag dat gasten van A tot Z genieten. Van ontvangst tot uitcheck en van begroeting tot het serveren van gerechten op tafel. Bij het aansturen van het team vinden we het belangrijk dat een gast op de juiste manier wordt aangesproken, gezien of herkend wordt,” En dat hem niets ontgaat, wordt duidelijk wanneer zijn ogen tijdens het gesprek regelmatig afdwalen naar wat er op de achtergrond allemaal gebeurd.

“Op het werk krijg ik energie wanneer ik zie dat medewerkers ook plezier beleven aan het bedienen van de gast,” vertelt Desmond enthousiast over het vak gastvrijheid.


Een persoonlijke touch

De verwachting van een gast maakt Desmond graag waar. En het verwachtingsniveau op het kasteel ligt heel hoog. “De verwachtingen combineer ik graag met een persoonlijke touch. Personeel dat aandacht voor u heeft en tijd heeft voor een praatje. Wij bieden graag een complete beleving. En dat zit al in de kleine dingen: een vrolijke begroeting en persoonlijke aandacht, dat maakt het verblijf aangenaam. Wanneer een gast in het restaurant vertelt: ‘Ik ben slecht ter been en het was ver lopen vanaf de hotelkamer,’ dan regelen we toch dat iemand hem terugbrengt met een golfkar?”


Genieten in alle rust

Op het bordes aan de achterzijde van het kasteel geniet Desmond van het prachtige uitzicht over de kasteeltuin met de fluitende vogels op de achtergrond. “Dit is mijn favoriete plek. Hier moeten mensen gewoon even stil staan om te genieten van de natuur.”


Neem de tijd

Het landgoed is een unieke plek. “Mensen komen hier voor de rust en ruimte, talloze fietsroutes en omdat we op de Veluwe gevestigd zijn, het mooiste natuurgebied van Nederland. Maar ook uit nieuwsgierigheid, want ‘je moet er immers een keer geweest zijn’.” Na een bezoek ervaren mensen hoe mooi het landgoed is en hoe bijzonder de verhalen achter het eeuwenoude kasteel zijn. Een echte aanrader van Desmond is dan ook: “Neem de tijd om te genieten en laat u volledig ontzorgen. We hebben ook een hoogstaand product in onze keuken. Kies bijvoorbeeld voor het all-in 6-gangendiner van de chef. Zo kunt u samen genieten van fanatische gerechten in een prachtige ambiance”.

Gerelateerde verhalen