Reserveer tafel Boek kamer

Vergaderlocatie midden Nederland

Bij Kasteel De Vanenburg vindt u een unieke vergaderlocatie in midden Nederland. Wij zijn landelijk zeer centraal gelegen in Putten. We bevinden ons namelijk slechts veertig kilometer van Utrecht en zeventig kilometer van Amsterdam. Onafhankelijk van de soort vergadering die u wilt beleggen, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ons team staat klaar om u alles uit handen te nemen.

Onze vergaderlocatie in midden Nederland beschikt over een groot aantal vergaderruimtes en zalen die allen zijn voorzien van diverse hightech voorzieningen. In de integratie hiervan hebben we speciale aandacht besteed aan het behoud van de historische uitstraling van het Kasteel. Na het vergaderen kunt u plaatsnemen in één van onze restaurants. U hebt zelfs de mogelijkheid om te overnachten in één van de hotelkamers die zijn gerealiseerd in hofjes midden in de natuur van de Veluwe.

Verschillende vergaderingen in midden Nederland

Wanneer u bij ons komt vergaderen in midden Nederland kiest u voor een vergadering die haar vruchten af werpt. Wij stellen namelijk alles in het werk om onze klanten optimaal tevreden te stellen. Ons team bestaat uit meer dan zestig enthousiaste medewerkers die de service voorzien van een persoonlijk tintje. Wij hebben een groot aantal mogelijkheden voor u in huis waarover we u graag adviseren en verschillende vergaderruimtes waar u uit kan kiezen.

Centraal in het land overnachten

Nadat u bij ons bent komen vergaderen in Putten kunt u ervoor kiezen om te blijven overnachten. Dat kan in ons hotel in Putten, in één van de 52 hotelkamers die zijn gerealiseerd in hofjes in de tuin. Bij ons vindt u stijl, comfort en gezelligheid. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wie kiest voor onze vergaderlocatie midden Nederland kiest voor stijl, levendigheid en comfort. Wij kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden het aansluiten op de specifieke voorkeuren die u hebt.

Makkelijk bereikbaar met de auto

Kasteel de Vanenburg is uitstekend te bereiken. Via de A28 afslag 10 Strand Nulde bent u binnen enkele minuten bij Kasteel de Vanenburg. Door onze centrale ligging is het de ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst.