Reserveer tafel Boek kamer

Spiegelzaal Uvorm Kasteel De Vanenburg

Vergaderlocatie midden Nederland

Bij Kasteel De Vanenburg vindt u een unieke vergaderlocatie in midden Nederland. Wij zijn landelijk zeer centraal gelegen in Putten. We bevinden ons namelijk slechts veertig kilometer van Utrecht en zeventig kilometer van Amsterdam. Onafhankelijk van de soort vergadering die u wilt, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ons team staat klaar om u alles uit handen te nemen.

Onze vergaderlocatie in midden Nederland beschikt over een groot aantal vergaderruimtes en zalen die allen zijn voorzien van diverse hightech voorzieningen. In de integratie hiervan hebben we speciale aandacht besteed aan het behoud van de historische uitstraling van het kasteel. Na het vergaderen kunt u plaatsnemen in één van onze restaurants. U hebt zelfs de mogelijkheid om te overnachten in één van de hotelkamers die zijn gerealiseerd in hofjes midden in de natuur van de Veluwe.

Kwalitatieve service met een persoonlijk tintje

Wanneer u bij ons komt vergaderen in midden Nederland kiest u voor een vergadering die haar vruchten af werpt. Wij stellen namelijk alles in het werk om onze klanten optimaal tevreden te stellen. Ons team bestaat uit meer dan 75 enthousiaste medewerkers die de service voorzien van een persoonlijk tintje. Wij hebben een groot aantal mogelijkheden voor u in huis waarover we u graag adviseren en verschillende vergaderruimtes waar u uit kan kiezen.

Vergaderen en overnachten midden Nederland

Nadat u bij ons bent komen vergaderen in Putten kunt u ervoor kiezen om te blijven overnachten. Dat kan in ons hotel in Putten, in één van de 48 hotelkamers of suites. Bij ons vindt u stijl, comfort en gezelligheid. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wie kiest voor onze vergaderlocatie midden Nederland kiest voor stijl, levendigheid en comfort. Wij kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden het aansluiten op de specifieke voorkeuren die u hebt.

Makkelijk bereikbaar met de auto

Kasteel De Vanenburg is uitstekend te bereiken. Via de A28 afslag 10 Strand Nulde bent u binnen enkele minuten bij Kasteel De Vanenburg. Door onze centrale ligging is het de ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst.

Vergaderen in één van onze historische zalen

In het kasteel en de bijgebouwen bevinden zich in totaal 12 ruimtes voor een zakelijke bijeenkomst.

Maak uw vergaderervaring af

De mogelijkheden op ons landgoed zijn eindeloos. Laat u inspireren!

Welkom voor een rondleiding!

FBNL0 staand bewerkt

Wilt u meer informatie over het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, een rondleiding inplannen of een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze reserveringsmedewerkers voor een programma op maat. Graag tot ziens bij Kasteel De Vanenburg! 


Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel: 0341 37 54 54