Reserveer tafel Boek kamer

Vergaderlocatie Veluwe

00 DSC 0 KasteeldeVanenburg VanderNeer 0

Vergaderen op de Veluwe

Zoekt u een vergaderlocatie op de Veluwe? Kom dan vergaderen bij Kasteel De Vanenburg, een historisch landgoed op de Veluwe, in het midden van Nederland! U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons 17e-eeuwse landgoed betreedt. Er is rust en ruimte en tegelijkertijd stijl en klasse. Deze combinatie maakt elke bijeenkomst voor u en uw gasten bijzonder. Wilt u vergaderen op de Veluwe, in het midden van de natuur en centraal gelegen in Nederland? In het kasteel en haar bijgebouwen zijn er diverse vergaderruimtes. Hierdoor hebben wij voor elke gelegenheid een passende ruimte voor u.


Eenvoudig bereikbaar vanaf de A28

Het landgoed ligt centraal gelegen in Putten. Op slechts een paar autominuten van de A28 en 1,5 kilometer vanaf station Putten. Bent u met de trein en wilt u gebruik maken van onze shutteservice? Laat het ons dan graag van tevoren weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden.


Vergaderlocatie voor kleine en grote groepen

Waan uzelf in de 17e-eeuwse sferen in een prachtige omgeving. Door de diversiteit aan zalen voelen zowel kleine als grote groepen zich thuis op het landgoed. Maak een wandeling door de kleurrijke kasteeltuinen tijdens uw break, proost ‘s avonds tijdens het diner op een geslaagde meeting of organiseer een activiteit als onderbreking van het programma: ontspannend, inspannend en teambuildend.
Maak een onvergetelijke indruk op uw relaties, gasten of medewerkers op onze bijzondere vergaderlocatie op de Veluwe!


12 stijlvolle vergaderruimtes

In het kasteel en de bijgebouwen bevinden zich in totaal 12 vergaderruimtes. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer. Een aantal zalen hebben een prachtig vormgegeven vaste tafel, andere zalen zijn juist flexibel te gebruiken.
In het kasteel vindt u op de begane grond onze restaurantzalen: Van Essenzaal, Serre, Van Pallandtzaal, het restaurant en in het souterrain onze ontbijtzaal. Voor het kasteel staan twee identieke gebouwen: het Koetshuis en de Oranjerie. In het Koetshuis vindt u de Spiegelzaal en Ridderzaal. Buiten de grachten bevinden zich de bijgebouwen, Klein Vanenburg, Vaeneveldtstaete en de hofjes met hotelkamers. In Klein Vanenburg vindt u: het Grand Café, Tuinzaal, Bovenzaal, Groot Auditorium en Tuinterras. In Vaenveldtstaete vindt u onze luxe boardroom Staetenzaal en in het souterrain Europa en Amerika.
Op de plattegrond vindt u een impressie waar het kasteel en de bijgebouwen zich bevinden.


Verschillende vergaderarrangementen in de Veluwe

Wij bieden u diverse vergaderarrangementen voor een vaste prijs per persoon. Of u nu een kort overleg gaat plannen of een meerdaagse bijeenkomst. Boek één van onze 4-, 8-, 12-, 24- of 32-uurs arrangementen. U en uw gasten worden volledig ontzorgd. Zo kunt u zich bezig houden met het doel van de bijeenkomst.


Vergaderen en overnachten in ons hotel

Geniet tijdens uw meerdaagse bijeenkomst van een prinsheerlijke overnachting. Verblijf in één van onze 48 luxe hotelkamers of suites, verspreid over 4 hofjes over het landgoed:

Vergaderen in één van onze historische zalen

In het kasteel en de bijgebouwen bevinden zich in totaal 12 ruimtes voor een zakelijke bijeenkomst.

Welkom voor een rondleiding!

FBNL0 staand bewerkt

Wilt u meer informatie over het organiseren van een zakelijke bijeenkomst, een rondleiding inplannen of een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze reserveringsmedewerkers voor een programma op maat. Graag tot ziens bij Kasteel De Vanenburg! 


Vragen of een afspraak plannen? Bel gerust:

Bel: 0341 37 54 54