Reserveer tafel Boek kamer

Nieuw gezicht in het hart van ons bedrijf

DSC

Welkom: Sarah de Rijk

In het begin van 2023 hebben we naast een vernieuwde receptie ook een nieuw gezicht in het hart van ons bedrijf. Sarah de Rijk. Zij is de Front Office Manager bij Kasteel De Vanenburg en zal u van harte welkom heten tijdens uw verblijf op de prachtige Veluwe.

Sarah kijkt positief terug op haar eerste weken op het landgoed. "De eerste maand is voorbij gevlogen en dat ervaar ik als zeer positief. Alle collega's zijn bijzonder aardig en hebben me vanaf dag één welkom laten voelen. Dit heeft zeker bijgedragen dat ik me nu al thuis voel."

Met geduld en aandacht

"Aan het begin van een nieuwe baan komt er veel op je af en de eerste weken, en vooral de eerste werkdag, blijven een spannend moment. Bij Kasteel De Vanenburg word je hierin door alle collega's goed begeleid en iedereen neemt de tijd voor je. Met geduld en aandacht ben ik ingeleid in alle Front Office processen en er was genoeg tijd en ruimte voor uitleg en overzicht. Hierdoor sta ik nu dan ook zelfverzekerd als manager bij de receptie."

Unieke werkplek met een rijke historie

"Kasteel De Vanenburg is uniek omdat het een rijke historie heeft en al vele verhalen met zich meedraagt. Dit voel je als je door de zalen van het kasteel heen loopt of over het landgoed wandelt. Vanuit elke hoek heeft het weer een ander zicht waardoor de locatie me blijft verrassen. Het kasteel heeft geen echt 'hotelgevoel' waardoor de ervaring heel anders is en dat hoor ik ook terug van onze gasten. Even terug in de tijd met de moderne gemakken van nu."Front Office 2023

Sarah de Rijk is de nieuwe Front Office manager bij Kasteel De Vanenburg

image
image
image
image

Gerelateerde verhalen